{MPC - Uw betrouwbare partner!}

Op zoek naar een partner voor uw website, webshop, webhosting, presentaties voor uw schermen, SEO, grafisch design? Stop met zoeken, maak een afspraak met onze consultants of vraag een vrijblijvende offerte aan.

HET MPC AANBOD IS BIJZONDER GROOT...

In de meer dan 25 jaar dat wij als bedrijf actief zijn, is het aanbod aan diensten flink gegroeid. Onze core-business zijn nog steeds internet projecten zoals betaalbare websites, renderende webshops, razendsnelle hosting en goedkope domeinnamen. Daarnaast bieden wij ook diensten als grafisch design, het ontwerp van logo’s en huisstijlen, publicitaire placemats en dergelijke…


mpc-back-betrouwbaar

{Betaalbare websites en renderende webshops!}

We zien ze vaak in de markt circuleren, de offertes van collega’s die maar al te graag zeer snel rijk willen worden. Astronomische bedragen voor het ontwerp van een website of webshop. Dat is niet onze filosofie!

“Bij MPC Webdesign geloven wij dat een website of webshop voor ieder bedrijf (groot of klein) mogelijk en vooral betaalbaar moet zijn.”

Ieder project is natuurlijk anders, de ene klant verlangt meer dan een ander, we bouwen kleine, maar ook grote websites. Het is logisch dat we telkens spreken over een ander budget. Maar BETAALBAAR moet het te allen tijde blijven!


mpc-back-webshops

{Zoekmachine optimalisatie of SEO: een specialisatie apart...}

SEO of zoekmachine optimalisatie is steeds belangrijker aan het worden. Door de enorme groei aan websites op het internet, is het voor velen onbegrijpelijk dat deze door de zoekmachines zoals Google en Bing nog gevonden kunnen worden. Wél, dit is waar SEO belangrijk word. Met SEO schrijven we websites en webshops met een focus op de content (inhoud) voor de bezoeker, maar ook met een aparte focus op de content voor de zoekrobots die uw website moeten vinden en vooral ook indexeren.

"Nummer 1 in Google, het is een droom voor vele website eigenaren."

Maar uiteindelijk hoeft het niet bij een droom te blijven. Onze specialisten bouwen naast uw website een apart gedeelte om de zoekrobots van de verschillende zoekmachines alle gegevens eenvoudig te vinden, goed te interpreteren om ze nadien hoog te indexeren.


mpc-back-seo

{E-mailmarketing & Sociale Media...}

We spreken hier over verschillende technieken om u als website of webshop eigenaar eenvoudig in contact te houden met zowel bestaande als potentiële klanten.
Onder E-mailmarketing verstaan wij het versturen van nieuwsbrieven en nieuwsberichten die interessant zijn voor de ontvanger. Met onze service Sociale Media Communicatie, organiseren wij voor u gerichte acties en/of wedstrijden, schrijven we korte tweets (Twitter) of korte Facebook berichten om uw volgers en likers op de hoogte te houden.

"De bedoeling is om via de sociale media extra trafiek naar uw website te genereren maar ook te zorgen voor extra conversie."

Het inzetten van de sociale media op een correcte manier is een vaak onderschatte activiteit van enorm grote waarde. Klanten kunnen getuigen dat na het inzetten van de gerichte communicatie via sociale media en nieuwsbrieven, de extra stroom aan bezoekers aan hun website heeft doen exploderen. Maar ook dat de verkoop van bepaalde artikelen (uit bijvoorbeeld acties of aanbiedingen) is verdubbeld of verdrievoudigd.


mpc-back-socialmedia

{Razendsnelle webhosting & goedkope domeinnamen...}

Bij MPC kozen wij ervoor om onze servers te plaatsen in een datacenter dat draait op groene stroom en wat continu is bemand. Wij bieden u naast zeer betrouwbare webhosting ook de mogelijkheid om domeinnamen te registreren aan zeer scherpe tarieven.

"Onze servers staan opgesteld in Nossegem (België) en zijn razendsnel. Uw website en webshop zijn 24u per dag online."

Verglijk ons steeds met de concurrent, wij willen u graag verrassen.


mpc-back-webhosting

{Logo's, huisstijlen, grafische ontwerpen...}

Het ontwerpen van een logo voor een nieuw bedrijf vinden ze een leuke uitdaging. Het restylen of bedenken van een huisstijl (gaande over logo’s, briefpapier, naamkaartjes, spandoeken, autostickers,…) is voor onze mensen een wedstrijdje onderling.

"Onze designers zijn getrouwd met programma’s als Adobe Indesign, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop."

We kregen onlangs nog de feedback van één van onze designers, dat hij het na 15 jaar nog steeds zo leuk vind om een door hem ontworpen stijl of advertentie te zien staan in zijn favoriete krant.mpc-back-logodesign