{Infoschermen in uw handelszaak!}

Toon op een zeer eenvoudige manier nieuwigheden, suggesties, wedstrijden enz... Met Narrowcasting van MPC is iedere klant volledig op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Met MPC Narrowcasting, kan u dmv TV schermen (of monitors) in uw zaak op een zeer creatieve manier nieuwigheden of suggesties kenbaar maken. U kent ze wel, de indrukwekkende infoschermen die u bij de grote handelszaken ziet hangen en waar u toch steeds even naar kijkt om te zien wat men allemaal toont.

TV schermen zijn om naar te kijken, iedereen kijkt naar deze boodschappen. Met MPC Narrowcasting haalt u geen reclame boodschappen van andere handelszaken binnen. Met MPC Narrowcasting focussen wij volledig op uw nieuwigheden of speciale aanbiedingen.

Laat uw klanten weten dat u een nieuw gerecht op het menu hebt staan dat ze zeker moeten proeven! Met een leuke foto erbij is dit menu sneller besteld dan je denkt.

Heeft u een nieuw merk in de zaak? Laat het uw klanten weten aan de hand van mooie foto's en vlotte korte teksten.

Narrowcasting werkt! MPC Narrowcasting is eenvoudig en zeer betaalbaar.


mpc-narrow-1

{Een scherm dient om naar te kijken!}

Hebt u het ook al geprobeerd?

We durven erom wedden. U heeft het zelf zeker en vast ook al geprobeerd. U ziet een TV scherm hangen in een handelszaak of horecazaak en u denkt, ik ga daar niet naar kijken. Je wil je concentreren op je partner of op de omgeving en producten.

Natuurlijk kijkt u toch wel even....

En nog een keer...

TV schermen, bewegende beelden, ze dienen om naar te kijken. Automatisch kijk je en automatisch stroomt de nieuwe informatie van de handelaar bij je binnen. U weet vanaf nu, dat deze handelaar een zeer mooi nieuw product heeft. En dat dan nog voor een introductieprijs.

Narrowcasting werkt! Narrowcasting van MPC is steengoed en zeer betaalbaar. U heeft enkel een TV-scherm, internetverbinding en computer nodig. (dit is in vele gevallen dezelfde internetverbinding en PC als welke u gebruikt voor uw kassa systeem.

De investering is bijzonder laag, de return is bijzonder groot!

mpc-narrow-2