{Op nummer 1 (één) in Google! SEO - Zoekmachine Optimalisatie!}

Dat willen we allemaal....

Iedere website eigenaar weet dat wanneer de site in Google of andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo hoog in de zoekresultaten verschijnt, hij de meeste bezoekers krijgt.

Wist u dat ruim 62% van de internetgebruikers zijn of haar zoektocht begint met een zoekmachine? In België en Nederland is Google.be en Google.nl de meest gebruikte zoekmachine. Ruim 95% van de internetters gebruikt regelmatig Google. Ondertussen is ook de zoekmachine Bing.be aan populariteit aan het winnen.

Mensen die via een zoekmachine op zoek gaan naar een website, typen doorgaans één of twee zoekwoorden in. En op basis van deze woorden zal een zoekmachine webpagina’s presenteren in de zoekresultaten, allemaal op basis van hoe populair en hoe relevant uw website is..


"Onderzoek toonde aan dat ruim 70% van de Google-gebruikers, enkel de eerste 4 zoekresultaten aanklikt. Het is dus heel belangrijk om zo hoog mogelijk gerangschikt te worden."

SEO Zoekmachine Optimalisatie is een term voor de techniek die wij bij MPC gebruiken om uw website relevanter en populairder te maken.


mpc-back-nummer-1-google

{Is SEO ingewikkeld?}

Ja en Nee. Het is niet écht ingewikkeld, het neemt wel wat tijd in beslag, zeker als u niet vertrouwd bent met het gegeven.

"Door een goede en systematische aanpak van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen webpagina’s geoptimaliseerd worden voor zowel bezoekers als voor zoekmachines."

Vroeger zouden we allerlei trucjes hebben gebruikt om zoekmachines naar een bepaalde website te leiden en om hem hoog te indexeren maar dit haalt niet veel meer uit. Erger nog, trucjes worden tegenwoordig zwaar beboet. Het is te zeggen: als Google ontdekt dat je trucjes uithaalt om beter te scoren, dan zal je pagina gebannen worden uit de zoekresultaten.

Het gaat bij Search Engine Optimization om kwaliteit van de inhoud. De inhoud moet uw bezoekers een goed gevoel geven, maar ook de zoekmachines moeten heel snel de nodige info vinden.


mpc-back-nummer-1-google-2

{MPC helpt u graag met uw SEO!}

Ondertussen is SEO uitgegroeid tot één van de belangrijkste taken van een webdesign bureau.

"Ook MPC heeft de afgelopen jaren tijd, geld en energie gepompt in SEO. Wij hebben de nodige kennis in huis en kunnen u hiermee zeker verder helpen."

MPC helpt u graag verder met uw SEO. Dit kan gaan van het volledig herschrijven van uw webteksten door een copywriter of gewoon tot het aanpassen van bepaalde delen van uw teksten of het toevoegen van bepaalde metatags in uw broncode.