{Renderende webshops, boost je omzet!}

Online verkopen was nog nooit zo aantrekkelijk en eenvoudig.

LAAT DE EXTRA OMZET NIET LIGGEN...

Steeds meer mensen kopen vaak online. Het is een trend die niet meer weg te denken valt onder het zaken doen.

Ja, ook in België is de internet verkoop het afgelopen jaar ook weer flink gegroeid. We spreken dan niet alleen over producten zoals kleding en parfum. Ook andere producten zijn tegenwoordig aantrekkelijk geworden voor de klanten. Online verkopen van ingrediënten en apparaten voor het maken van gebakjes, baby artikelen, meubels, matrassen, sanitaire artikelen,...


"De lijst met artikelen die online kunnen verkocht worden, is ongelimiteerd. Het potentiële klantenbestand is hiermee ongekend groot geworden."

U verkoopt als handelaar uit de Kempen even eenvoudig aan een klant aan de kust als aan een klant uit bijvoorbeeld Noord-Nederland.


mpc-banner-small-webshop-levering

{MPC = vakmanschap in webshops.}

WEBSHOPS BOUWEN IS VOOR ONS EEN DAGELIJKS GEGEVEN...

Door de vele contacten die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, is MPC ondertussen uitgegroeid tot een échte referentie in het bouwen van webwinkels. Vele webshops bouwen wij voor klanten/bedrijven die ons rechtstreeks contacteren, maar daarnaast bouwen wij steeds vaker ook online winkels in onderaanneming voor andere internet bureaus.

"MPC bouwt nagenoeg alle webwinkels met de bekroonde Opencart applicatie. Opencart is de marktleider in online webwinkels."

Deze software is open-source, dus vrij te gebruiken, en is wereldwijd de meest gebruikte en best ondersteunde webshop software. Onze designers hebben in het verleden reeds actief meegewerkt aan het finetunen van deze software waardoor ze bekend zijn met alle aspecten en mogelijkheden ervan.


mpc-banner-small-webshop-hand-muis

{Opencart, niets dan voordelen...}

De gebruiksvriendelijke back-end (beheerpaneel) is zeer compleet en eenvoudig te bedienen. Het is bovendien volledig naar wens van de klant aan te passen.

"Open Cart scoort bovendien ook zeer goed qua snelheid (ook dat is een groot pluspunt). Het is voor de bezoeker van de webshop zeer aangenaam shoppen."

Artikelen worden zeer snel ingeladen, zowel wanneer u slechts 10 producten verkoopt als wanneer u 10.000 artikelen verkoopt.

En wellicht één van de belangrijkste redenen waarom wij kiezen voor Open Cart is de ongelooflijke goede SEO support. SEO staat voor Zoekmachine Optimalisatie. Doordat het systeem zeer sterk is in SEO zal uw webshop zeer snel en goed gevonden worden in de zoekmachines zoals Google en Bing. Dit pakket is koploper in SEO.


ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJTJE...

- GEEN LICENTIEKOSTEN:
de software kan door ons zonder licentiekosten worden geïnstalleerd.
- UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN:
geen enkel ander pakket heeft zoveel mogelijkheden. Uitbreiden is altijd mogelijk en relatief goedkoop.
- BEVEILIGING:
Open Cart is superveilig. Zowel de webshop zelf is zeer sterk beveiligd als ook de gegevens van de klanten die over het internet verstuurd worden wanneer ze bestellen.
- MULTISHOP:
Denkt u groot? No problema! Er kunnen meerdere webshops aan 1 webshop gekoppeld worden. Zo kan u op een eenvoudige manier meerdere shops opzetten en deze allemaal beheren vanuit 1 beheerpaneel.
- UPGRADES EN ONTWIKKELINGEN:
Over de hele wereld zijn tienduizenden programmeurs dagelijks aan het werk met Open Cart. Bij de minste hapering of bij een bug, zal een programmeur dit euvel oplossen en onmiddellijk aan iedereen de update ter beschikking stellen. Geen enkel ander pakket is zo innoverend.
- B2B:
U kan verkopen aan particulieren en met dezelfde webshop ook verkopen aan zakelijke partners. Zij kunnen via een aparte login dezelfde producten zien staan aan andere prijzen.
- TOEKOMST:
Dit systeem is helemaal klaar voor de toekomst, meer nog, vele andere webshop platformen kopieren vaak nieuwe ontwikkelingen om zo ook up to date te blijven qua ontwikkeling.
- ORDERBEHEER:
Eenvoudig, snel, feilloos.
- ONLINE BETALINGSMOGELIJKHEDEN:
Alles is mogelijk. VISA, MASTERCARD, Mister Cash, Bancontact, Maestro, Ideal (NL), Sofort (Dtsl), Overschrijvingen, Onder Rembours,…


"U hoeft ons niet op ons woord te geloven, vraag maar even na bij één van onze klanten. Ook zij zullen u vertellen hoe eenvoudig en geweldig een MPC Opencart Webwinkel is."

MPC KIEST VOOR OPEN CART. U KIEST VOOR MPC? Meer info nodig? Wenst u een vrijblijvende demo? Neem snel contact met ons op. Of vraag meteen geheel vrijblijvend een offerte aan.