{Betaalbaar webdesign!}

Webdesign hoeft niet duur te zijn! Maar al te vaak denken we dat een professionele website duur is. Niets is minder waar, laat ons het bewijzen.

UW WEBSITE VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST...

De tijd dat de buurjongen of de zoon van een vriend wel eens gauw een website zou bouwen, is gelukkig voor ons allemaal al een tijdje achter de rug.

Een website bouwen is werk voor specialisten geworden. Naast uw website is er ook het CMS gedeelte. (CMS: online software om zelf uw website te beheren). Deze CMS is het hart van uw website en zorgt ervoor dat u op een heel eenvoudige manier zelf uw website kan aanpassen. MPC Webdesign koos voor Drupal en Wordpress als CMS systeem. Drupal is veilig, snel, eenvoudig en vooral bijzonder stabiel. Wordpress is bijzonder veelzijdig en handig in gebruik.

Daarnaast is het belangrijk om goed te scoren in zoekmachines als Google en Bing. Het is opportuun om tijd en energie te stoppen in het bouwen van een website om een succesvolle website als resultaat te hebben. Met MPC en Drupal, heeft u alvast een succesformule in handen.


mpc-banner-small-responsief-webdesign

{Responsief Webdesign.}

UW WEBSITE PERFECT ZICHTBAAR OP ALLE TOESTELLEN...

Bij MPC werken we volgens de regels van de kunst. We bouwen uw website aan de hand van de laatste trends en zorgen ervoor dat deze op alle mogelijke toestellen een perfecte weergave kent. Dit noemen we responsief design.

“Onze creaties zijn zowel op PC als MAC en smartphone of tablet perfect te bekijken.”

Want wist u dat reeds meer dan 50% van de website bezoekers tegenwoordig een mobiel toestel gebruiken?


mpc-banner-small-begeleiding

{Persoonlijke begeleiding door ervaren experts...}

Bij MPC staat de klant centraal. We zorgen voor een persoonlijke begeleiding tijdens de ontwikkeling van het hele project. Maar ook na de lancering van uw website, kan u uiteraard steeds op ons rekenen.

"Begeleiding is onze succesformule! Al onze klanten zijn euforisch over de professionele begeleiding die ze krijgen."

Zowel qua tips over de opmaak en invulling van de website, als over de begeleiding bij het onderhouden van de website met het handige Drupal CMS systeem. Bij ons staat u er niet alleen voor, en dat is geen loze belofte.

Bekijk gauw enkele van onze recente realisaties. Laat u verrassen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe project! Wij helpen u graag verder.