{MPC Webdesign - over ons!}

Met meer dan 25 jaar ervaring in grafisch design en betaalbaar webdesign, stond MPC Webdesign aan de kinderwieg van het internet bij oprichting.

Onze fascinatie voor het internet en webdesign is alleen maar sterker geworden. De affiniteit met de techniek voor het bouwen en ontwerpen van betaalbare internet toepassingen zoals webshops en websites heeft gemaakt dat we ondertussen zijn uitgegroeid tot een niet meer weg te cijferen referentie.

MPC Webdesign is geen megakantoor waar u slechts een nummer bent. Als u met ons werkt, werkt u met een klein team van specialisten die u het allerbeste van zichzelf en het allerbeste van het internet geven. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw nieuwe website of webshop.

Onze klanten bevinden zich over gans Vlaanderen en sedert enkele jaren ook ver daar buiten. MPC is een internationale speler geworden met klanten in Nederland, Duitsland en Litouwen maar ook voor een aantal bedrijven in Indonesië.

1993

Webdesigner sedert

247

Afgewerkte projecten

189

Tevreden klanten

7

Dagen bereikbaar per week

{Onze focus!}

De focus ligt nog steeds op BETAALBARE internetoplossingen aanbieden aan zowel de éénmanszaak, vereniging, KMO als middelgrote bedrijven.

Met een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden, kunnen wij ondertussen ieder project aan. Samen met onze partners bouwen wij continu aan projecten voor ieders budget. MPC werkt met partners omdat wij graag kwaliteit willen bieden en de nodige service willen garanderen. Iedere partner van MPC is een specialist in zijn eigen vakgebied.

"Zo kan MPC u efficiënte internet toepassingen leveren aan een minimaal kostenplaatje en met een maximum aan service en begeleiding."